NSMBL - wat is nou eigenlijk een plussize model

Lieve beauty's,

Jullie weten inmiddels wel dat ik hou van vrouwen met Curves. Be happy with who you are, love your curves.

NSMBL interviewde een plussize model die in het kort uitlegd wat een plussize model zijn inhoudt.

Ik denk dat dit veel meer te zien moet zijn op de catwalk, het is realistischer. Het gaat over de vrouw van nu. De vrouw die gemiddeld maat 42 heeft en rondingen. Ik denk en vind dat fashion designers daar veel meer aandacht voor zouden moeten hebben. In Amerika is er meer aandacht voor en vooral ook in... Zuid Afrika. Er zijn prachtige kledinglijnen in Zuid-Afrika die speciaal worden gemaakt om de mooie rondingen te accentueren en de wat minder prettige rondingen te camoufleren. Ik zeg nogmaals... Weg met die zwarte kleding die echt niet heel erg afslankt.... Zorg voor wat kleur in je garderobe en kijk hoe jij jezelf zo kunt kleden dat je figuur goed tot haar recht komt.

Bekijk in ieder geval even dit Youtube filmpje van NSMBL waarin wordt uitgelegd wat een plussize model nou eigenlijk is.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vind jij van curves? Heb jij curves? Ben je onzeker of ben je er juist trots op? Ik ben benieuwd!

With Love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

Reacties: NSMBL - wat is nou eigenlijk een plussize model

Curves

Ik vind vrouwen met curves prachtig! Zelf ben ik vooral heel klein (1.62) en tenger gebouwd. Ik heb, in verhouding met mijn figuur wel wat grote billen en heupen en gewoon goed passende borsten. En na jaren van onzekerheid kan ik zeggen dat ik best tevreden ben met mijn figuur. Alles is goed in verhouding. Maar ik heb echt een grandioze hekel aan kleding kopen. Waarom? Omdat de gemiddelde ontwerper blijkbaar in zijn hoofd heeft dat vrouwen met maat 34 meestal cup c of groter hebben en de schouders van een professioneel zwemmer. Of, nog beter, de laatste tijd denken ze dat vrouwen met maat 34 een stuk groter zijn dan ik. Oftewel, ik pas vaak nergens in. Alles is te groot. Ik heb tijdens een shopdagje pasgeleden letterlijk alle (ja alle!) jurkjes bij de Steps gepast (in maat 34 of xs en dat zijn er bijna geen), allemaal veel te groot. Gelukkig zijn er een paar merken, zoals Esprit, die echt kleine maatjes hebben. Maar er zijn echt teveel merken die pas beginnen vanaf maat 36. Hoe moeilijk is het dan om je volwassen te kleden als bijna 30 jarige.
Hahaha, t is een lang stuk geworden, maar lees hier mijn frustratie. En zo heeft iedereen we, iets denk ik. Vrouwen met curves: prachtig!m

Re:Curves

Hoi Michelle, tnx voor je (lange hihi) reactie.. ik snap je frustratie echt supergoed. Volgens mij is het beeld dat ontwerpers hebben gewoon niet reeel. Het gaat denk ik wat jij zegt ook om verhoudingen.. ik heb zelf jaren gevochten tegen mn gewicht. Ik ben uiteindelijk van maat 58/60 soms zelfs 62 teruggegaan naar maat 42/44 (ik ben wel 1.84 m.). Maar wat belangrijker is, is dat ik mezelf zo heb geaccepteerd.. ik ben onlangs door medicijnen afgevallen en ik was gewoon boos. Ik wilde blijven wie ik was. Wat ik met "love your curves" vooral wil zeggen is omarm jezelf met wie je bent. Verstop jezelf niet. Laat jezelf zien. Accentueer daar waar je blij mee bent en camoufleer je probleemzone.. nja volgens mij begrijpen we elkaar hihi. Ik snap dat voor tengere dame met alles in verhouding het ook superlastig kan zijn! Mischien heb je wel eens gekeken bij Miss Etam kort? Miss etam wordt steeds leuker! Is niet meer zo ouderwets als vroeger hihi XoXo Olivia

Nieuw bericht