Durf jij die leuke man mee uit te vragen? 6 tips om zelf de eerste stap te zetten - Bellesqa

Afgelopen week is er weer een nieuw artikel online gekomen op Bellesqa die ik als gastblogger heb geschreven. Een artikel voor de single ladies die een leuke man op het oog hebben! Lees mijn tips om zelf die eerste stap te zetten! Op Bellesqa staan nog veel meer leuke interessante artikelen in de categorie Love & Life.

Klik hier om het artikel te lezen op de website van Bellesqa.

-------------------------------------------------------------------------------

Het artikel:

"Je zit lekker met je vriendin een hapje te eten op het terras en daar spot je een superleuke man. Jullie hebben af en toe oogcontact, maar ook hij zit met een vriend aan een tafeltje en is druk in gesprek. Hij is helemaal jouw type en je zou hem best wat beter willen leren kennen. Of je hebt al een tijdje leuk contact met een man maar het is nog niet tot een eerste date gekomen. Hij vraagt jou maar niet en jij vraagt hem ook niet! Hoe kan dit toch? Jullie willen beide maar hij zet de eerste stap niet... het is de 21e eeuw, zet zelf de eerste stap!

Waarom jij die leuke man mee uit moe vragen

Dat de man altijd de vrouw uit moet vragen dat is toch gewoon ouderwets? Wij vrouwen kunnen ook best op een man afstappen. Ik ga hier geen verhaal vertellen over de emancipatie en het omdraaien van de rollen, maar wij mogen best ook eens de stoute schoenen aantrekken! Sommige mannen vinden het juist heel aantrekkelijk dat een vrouw op ze af durft te stappen. Je straalt zelfverzekerheid uit en het is toch ook vleiend voor de man? Mannen willen het vaak niet toegeven, maar ze zijn net zo onzeker als vrouwen als het gaat om het zetten van de eerste stap, zeker als hij een vrouw al een tijdje leuk vindt. Hij kan ook bang zijn om een blauwtje te lopen of hij kan gewoon niet goed peilen hoe jij over hem denkt. Soms pikken mannen onze signalen gewoon niet op. Mannen zijn soms een beetje blind en ze denken dan bijvoorbeeld dat je ze gewoon aardig vindt.

Hoe zet je die eerste stap?

En dan nu onze tips over hoe jij die leuke man uit moet vragen!

Tip 1: wees zelfverzekerd, nee heb je en ja kun je krijgen. Flirt met hem, zorg dat hij je ziet en dat hij merkt dat je hem ziet zitten!

Tip 2: mannen vinden aandacht van vrouwen leuk, zorg ervoor dat je niet wanhopig overkomt.

Tip 3: mannen vinden het vaak ook fijn als ze in de veronderstelling blijven dat ze ook zelf initiatief nemen. Mischien kun je het op een subtiele manier laten blijken dat je wel met hem uit wil maar op zo een manier dat hij dan toch degene is die vraagt... De man wil vaak een “jager” zijn.

Tip 4: als je hem niet face-to-face vraagt, maar bijvoorbeeld via de telefoon, zet er dan geen druk op. Laat hem even nadenken, geef hem de tijd. Stuur niet direct nog een bericht als hij jou nog niet heeft beantwoord binnen een half uur. Heb wat geduld als hij niet direct reageert.

Tip 5: als je een man ermee afschrikt, dan is hij mischien ook wel gewoon je type niet. Weet je dat ook weer! Neem het niet persoonlijk op, mischien is hij gewoon verbaasd en komt het er later als hij het heeft laten bezinken alsnog van.

Tip 6: durf je het toch niet aan of twijfel je? Bedenk dan wat het ergste is wat er zou kunnen gebeuren. Als je daar een antwoord op hebt en denkt dat je ermee kunt omgaan, bedenk je dan wat het juiste moment is om hem te vragen en hoe je dat het beste kunt doen. Een man vind het ook best charmant als hij aan jou merkt dat je wat nerveus bent.

En, durf jij die leuke man te vragen?

With Love,

Olivia"

 

"

Reacties: Durf jij die leuke man mee uit te vragen? 6 tips om zelf de eerste stap te zetten - Bellesqa

nee

Ik zou het niet durven denk ik
ben te verlegen.
wel leuke tips hoor.
xxxx laura

Nieuw bericht